Puurly startades som en reaktion på att handeln domineras av billiga, lågkvalitativa och ofta miljö och hälsoskadliga produkter och varor. Det krävs kunskap, tid och engagemang för att hitta varor utan skadliga kemikalier, tillsatser och material. Det finns ett stort utbud av klimatsmarta varor och många engagerade tillverkare som erbjuder högkvalitativa varor. Det vi tycker saknats är ett enkelt sätt för dig som konsument att få en överblick av utbudet och en shoppingupplevelse i linje med varornas kvalitet. Alla produkter som du hittar hos oss är klimatsmarta och tillverkade med hänsyn till miljön.

Vår affärsidé är att erbjuda alla en möjlighet till en mer hållbar livsstil och bättre hälsa genom att erbjuda innovativa, klimatsmarta kvalitetsprodukter för hela hushållet. Vi vill erbjuda dig som kund en hållbar shoppingupplevelse på nätet!

Vi säljer mer än klimatsmarta produkter, vi säljer en livsstil och gott samvete. Vår styrka är bredden av lokalproducerade högkvalitativa produkter från de starkaste varumärkena. 

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan ändra riktning mot ett hållbarare samhälle genom de till synes enkla val vi gör i vardagen. Ett viktigt sådant är vilka varor vi köper, hur de påverkar vår planet och kanske framförallt, våra kroppar.

Puurly AB
Jonas Wenströms Gata 10
724 66 Västerås
Tel: 076-720 34 47

Organisationsnr: 556995-4133
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556995413301 – EU VAT ID
Bankgiro: 596-4366
Godkänd för F-skatt