Humble Brush vald till bästa nya produkt

brushes

För varje tandborste Du köper, kommer vi att donera motsvarigheten av en tandborste till någon i nöd. Humble Brush blev vald till bästa nya produkt på Vivaness / Biofach nu i februari!

Vivaness är världens ledande fackmässa för Naturlig hudvård som årligen hålls i samarbete med BIOFACH, världens ledande fackmässa för ekologisk mat.

Humble Brush är ett ungt svenskt företag som tillverkar tandborstar i hållbart odlad bambu och med BPA-fria borststrån i nylon-6. Tandborsten är inpackad i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material. Grundare av Humble Brush är Noel Abdayem, som med sin bakgrund som legitimerad tandläkare har god förståelse för hur en bra tandborste skall vara utformad.

Humble Brush är inte bara ödmjuk mot miljön utan även mot människor i nöd av munvård. För varje såld Humble Brush så skänks en fysisk tandborste, eller motsvarigheten av en!

Med en genomtänkt och enkel design är Humble Brush på riktigt med i leken för att ta sig an fighten mot tandborstarna i plast. Vi väljer att kalla det fight eftersom att mer än två miljarder (!) tandborstar med plasthandtag hamnar i deponier runt om i världen – varje år. Humble Brush har ett 100% naturligt nedbrytbart handtag. Dessutom så doneras en tandborste vid varenda försäljning.

Läs mer om Humble Brush på deras hemsida