Vad kostar frakten?

Hos betalar du endast 39kr i frakt för beställningar under 500kr. Handlar du för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

Du kan också välja DHL Miljöfrakt för 59 kr. När du väljer miljöfrakt är du med och bidrar till en minskning av koldioxidutsläppen. Ju fler som väljer miljöfrakt desto fler av DHLs transporter kommer att styras om till lastbilar som drivs med förnyelsebara drivmedel.

Vilka betalningslösningar använder Puurly?

Vi tillhandahåller flera betalningsalternativ via flera olika betalningslösningar så att du som kund kan välja det betalningssätt som du känner dig bekväm och trygg med. Våra betalningslösningar tillhandahålls av några av de största och mest betrodda leverantörerna på marknaden.

Klarna

klarna-logo

Klarna tar hand om betalningarna i den här butiken. Det gör att du kan handla både smidigt och säkert. Du behöver inte hålla reda på några inloggningsuppgifter och kan välja det betalssätt som passar dig bäst! Välj mellan att betala med:

 • Faktura
 • Delbetalning
 • Konto
 • Internetbank
 • Kort

PayPal

paypal-logo

Hos oss kan du enkelt betala med PayPal, en av världens största och vanligaste betalningslösningar. Genom paypal går det bra att betala med:

 • PayPal konto
 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • Discovery

När du väljer att betala med PayPal dirigeras till PayPals sida för säker betalning. Om du vill betala med PayPal väljer du Kortbetalning i Kassan, fyller i dina kund och faktureringsuppgifter och väljer ”PayPal” som betalningstyp under ”Din Order”. När du klickar på ”Bekräfta Köp” skickas du vidare till PayPals webbsida där du antingen loggar in på ditt PayPal konto eller gör direktbetalning med kort. Du behöver alltså INTE ha ett PayPal konto sedan tidigare.

 

Stripe

stripe-logoFör snabb och enkel kortbetalning finns ett betalningsalternativ från Stripe. Betalning från Stripe fungerar bra även internationellt. Med Stripe kan du välja att betala med:

 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
Måste jag registrera ett konto med PayPal?

Om du vill vill betala med kreditkort via PayPal men du inte har ett existerande konto behöver du inte registrera ett. Om du har ett konto med PayPal sedan tidigare där du angett din email adress och/eller kortnummer behöver du logga in på ditt PayPalkonto för att kunna genomföra betalning via PayPal.

Är alla produkter i Puurlys utbud Eko certifierade?

Nej, alla produkter är inte Eko certifierade. Vi har valt att inte kräva certifiering av våra leverantörer då det är väldigt kostsamt att certifiera en produkt, det finns dessutom en rad olika certifieringar med olika nivåer i sina krav. Även om en certifiering leder att det blir enklare för oss som konsumtenter att veta att en produkt uppfyller vissa krav så leder det också till dyrare produkter. Därför väljer vissa, kanske framförallt de lite mindre producenterna, att inte certifiera sina produkter. Detta även om deras produkter egentligen uppfyller eller går längre än certifieringskraven.

Vi på Puurly har därför bestämt oss för att inte kräva certifiering av våra leverantörer utan väljer att ta med de produkter som är tillverkade med miljö och hälsa som prioritet och som endast innehåller naturliga råvaror.

Vi och våra leverantörer lovar att de produkter som säljs är av högsta kvalitet, tillverkat av naturliga råvaror och ingredienser och är tillverkade med stort fokus och engagemang vad gäller miljö, hälsa, arbetsförhållanden och socialt ansvar. Produkternas olika certifieringar och garantimärkningar framgår på produktens informationssida.

Har ni produkter som är testade på djur?

Nej, vi älskar djur och säljer inte produkter som är testade på djur.

Vilka transportbolag använder ni?

Vi använder vanligtvis Postnord eller DHL men kan eventuellt använda andra transportbolag beroende på rådande villkor och priser. Vi kan via DHL erbjuda miljöfrakt som en tilläggstjänst. Vilken transportör som används för försändelsen anges på leveransbekräftelsen.

Vad använder ni för emballage?

Vi försöker att använda emballage som passar varorna som skickas beroende på storlek, vikt, känslighet och typ av vara. Vi försöker att inte använda större kartonger än nödvändigt och köper endast in miljövänliga, återvinningsbara och miljöcertifierade kartonger och emballage. Vi återanvänder även kartonger och emballage (ex plast, frigolit etc) som vi fått i våra leveranser.